BDO Latvia audita komanda viesojas Banku augstskolā

BDO Latvia audita komanda viesojas Banku augstskolā

Mūsu audita nodaļas kolēģi ar vieslekciju “Nākotnes iespējas finanšu nozarē” bija devušies ciemos pie mūsu sadarbības partneriem Banku augstskola. Lekcijas mērķis bija iepazistināt studentus ar ikdienu mūsu audita nodaļā un kā izveidot veiksmīgu karjeru, esot daļai no BDO Latvia! 

Vieslekciju vadīja: 

  • Revīzijas nodaļas jaunākais projektu vadītājs Ringolds Kalniņš, kurš iepazīstināja ar uzņēmumu – ko nozīmē būt daļai no BDO Latvia un ko paredz darbs audita nodaļā.

  • Revīzijas nodaļas konsultants Kristers Ķeveris pastāstīja par darba apvienošanu ar studijām Banku augstskolā, kā arī studiju un darba apvienošanu ar nopietnu un laikietilpīgu hobiju – muzicēšanu mūzikas grupā, kura arī aktīvi koncertē.

  • Revīzijas nodaļas vecākais analītiķis Mareks Rastopčins, kurš pastāstīja, kā viņš nokļuva auditā, kādi bija sākuma izaicinājumi, kā izdevās apvienot darbu un studijas, un kā viņš redz savu nākotnes izaugsmi

Savukārt tikšanās otrajā daļā mūsu personāldaļas direktore Eva Pļāvēja pastāstīja par papildus ieguvumiem, ko paredz darbs audita nodaļā. Esam priecīgi teikt, ka 90% BDO audita nodaļas darbinieku ir Banku augstskolas absolventi!

Nākamajā dienā pēc vieslekcijas Banku augstskolā, bakalaura studiju programmas “Starptautiskās finanses” 2. kursa studenti ieradās vizītē uz mūsu biroju, kur studenti tikās ar uzņēmuma darbiniekiem – Banku augstskolas absolventiem,  lai uzzinātu vairāk par ikdienu un darbu BDO Latvia,  un iegūtu atbildi uz vienu no svarīgākajiem jautājumiem – kā kļūt par daļu no BDO Latvia komandas! 

Banku augstskolas karjeras centra vadītāja Terēza Korsaka: “Ierodoties, mūs sagaidīja laipnā BDO personāla daļas direktore Eva Pļāvēja, kura kopā ar Banku augstskolas absolventiem, kuri šobrīd strādā BDO Latvia, iepazīstināja mūs ar uzņēmuma darbiniekiem, pastāstīja par audita departamenta darba ikdienu. Prieks bija redzēt, kā mūsu absolventi, kuri BDO Latvia uzņēmumā sāka strādāt jau studiju laikā, turpina uzņēmumā augt un attīstīties! Vizītes laikā studentiem tika piedāvātas prakses vietas, kā arī studenti uzzināja par iespējām- kā kāpt pa karjeras kāpnēm uzņēmuma iekšienē. Mūsu studenti izmantoja iespēju un izrādīja lielu interesi par darbu un iespējām, ko piedāvā BDO Latvia. Aicinu izmantot šādas iespējas arī turpmāk, tikties ar uzņēmumiem aci pret aci, uzzināt, redzēt un jautāt.”