Raivis Jānis Jaunkalns pārņem “BDO Latvia” revīzijas nodaļas vadību no Andreja Surmača, kurš turpmāk

Raivis Jānis Jaunkalns pārņem “BDO Latvia” revīzijas nodaļas vadību no Andreja Surmača, kurš turpmāk

Raivis Jānis Jaunkalns kļuvis par starptautiskā audita, nodokļu, juridisko un biznesa ārpakalpojumu uzņēmuma BDO Latvia revīzijas nodaļas vadītāju. Viņa galvenās atbildības jomas būs revīzijas komandas vadība un revīzijas projektu attīstīšana un pārvaldība. A. Surmačs turpmāk uzņemas riska partnera lomu un padomes locekļa pienākumus BDO Latvia grupas uzņēmumiem, lai atbalstītu uzņēmuma vadību stratēģiskajā un biznesa attīstībā.

“BDO tīkls un Latvijas dalībfirma turpina ilgtspējīgu izaugsmi, īstenojot globālu ieguldījumu biznesa caurskatāmībā un veicināšanā, kā arī sociālajā un korporatīvajā atbildībā. Ekonomikas aina nekad nav bijusi tik izaicinoša un neparedzama kā šodien. BDO komanda apņemas ieguldīt resursus stratēģijā un nerimstoši to pielāgot, saglabājot impulsu un atrodot jaunus izaugsmes virzītājus. Veidojot un sekmējot stratēģisku pārvaldi tik dinamiskā vidē ir nozīmīga ambīcija. Es ar prieku dalīšos savā profesionālajā pieredzē, atbalstot biznesu pārvaldības un vadības jautājumos,” komentē A. Surmačs.

R. Jaunkalns līdz šim ieņēma vecākā projektu vadītāja amatu revīzijas nodaļā BDO birojā Latvijā. Pirms pievienošanās BDO pieredzi guvis strādājot E&Y Latvijā revīzijas nodaļā. R. Jaunkalnam ir ievērojama pieredze finanšu revīzijas veikšanā dažādu nozaru klientiem gan Latvijā, gan starptautiskā līmenī.

“Esmu pateicīgs BDO vadības komandai par man izrādīto uzticību un doto iespēju stiprināt BDO vārdu revīzijas pakalpojumu nozarē Latvijā. Es ticu, ka ar mūsu spēcīgo un talantīgo komandu, mēs spēsim uzturēt ilgtspējīgas attiecības ar klientiem, sniegt augstākās kvalitātes pakalpojumus un kļūt par pievilcīgāko darba devēju jaunajiem nozares speciālistiem,” saka R. Jaunkalns.

“Mēs priecājamies un piedāvājam iespējas BDO darbiniekiem attīstīt savus profesionālos talantus un atbalstām iekļaujošu vidi, kas stratēģiski vērsta uz izaugsmi. Mēs spējam pielāgoties tirgus turbulentajai videi un veicinām mūs pašu resursu attīstību, kas rada papildus vērtību mūsu klientiem, darbiniekiem un sabiedrībai kopumā,” secina Eva Pļāvēja, BDO Latvia cilvēkresursu nodaļas direktore.